Våre matriser er laget av et elastisk materiale som muliggjør reproduksjon av flater og mønstre med høy kvalitet og bestandighet. Produktene er fremstilt for å fremme betongens muligheter til formgivning. Arkitektonisk design er bare bundet av type forskaling form som er brukt. Arkitekturbetong støpes mot fleksible formsider og kan brukes både i plasstøp og prefabrikerte konstruksjoner. Det gir spesiell overflatekvalitet til betongproduktet og ubegrensede muligheter til kreativ formgivning og overflatedekor.


Du kan velge mellom:

Å kjøpe ferdige matriser, multimatriser for mange repetisjoner eller engangsmatriser for plasstøping med få repetisjoner. Se "matrisestøp" for informasjon om støpeteknikk og "produkter" for utvalg av standardmønstre.

Å kjøpe syntetisk gummi for å lage form til å støpe kopier av ditt egenkomponerte overflatemønster, relieff, søyle, statue eller...... Se "formproduksjon"

Å kjøpe hurtigherdende syntetisk gummi for kopitaking av vertikale modeller. For eksempel ved rehabilitering av stukkatur. Se "formproduksjon"

 
         
 
Arkitekturbetong AS
Kobbervikdalen 119, 3036 Drammen
Tlf: 32 20 88 99
Fax: 32 20 88 81